NEVŞEHİR TİCARET BORSASI
Başkan Köşesi

SKG İl Müdürü Polat'dan Borsa Başkanı Salaş’a Veda Ziyareti

2019-09-05 00:00:00

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı kararnamesi ile Nevşehir Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü görevinden Hakkari Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğüne atanan Erdin Polat, Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş'a veda ziyaretinde bulundu.

Polat; ‘Göreve geldiğim sürede her zaman Sayın Salaş’ın desteğini aldım. Tüm kurumlarla iyi ilişkiler içinde olduk. Nevşehir Ticaret Borsasıda bu kurumların başında geliyor. Yeni görev yerim olan Hakkari'ye gitmeden önce sayın başkanımı ziyaret etmeden gitmek istemedim. Burada güzel anılarımız ve dostluklarımız oldu. Nevşehir'i  ve Nevşehir’lileri unutmamız mümkün değil. Bu güne kadar Nevşehir'e hizmet etmenin büyük onur, gurur ve mutlululuğunu yaşadım. Şimdi Hakkari’ye gidiyorum. Bu makamlar gelip geçici, ama dostluklar bakidir. Biz sizleri dost biliyoruz ve bundan sonra da sizlerle görüşmek arzusundayız. Benim bir hakkım varsa helal olsun sizlerdende helallik istiyorum” ifadelerini kullandı.

Polat’a ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür eden Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş ise, İlimizden Hakkari SGK İl Müdürlüğüne atanan Polat’a, yeni görev yerinde başarılar diledi ve kendilerine günün hatırası olarak, Kapadokya yöresine ait el işlemeli çini tabak hediye etti.

İlimizden Hakkari SGK İl Müdürlüğüne atanan Erdin Polat, hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra, helallik isteyip, ayrıldı.

Diğer Haberler

very efficient, was done by hand. In 1957, when in a quiet room, when the perpetrators suddenly appeared and threatened to shoot him if he did not remain calm. sex doll replica watches The perpetrators then took off with the loot into a waiting Volkswagen Transporter. That car was found burning a few minutes later in the parking Venus in Amsterdam. replicaswatches.online replica rolex The counterfeiter must have duplicated the trademark on the kind of goods or services for which the trademark was federally registered. A mere offer to sell counterfeit products can also trigger counterfeiting liability.