NTB,NTSO,ÜTSO,Heyeti Çevre ve Şehircilik Bakanı ÖZHASEKİ'yi Makamında Ziyaret etti.

2016-11-26 00:00:00

Kendilerini aralık ayında sorunları yerinde göstermek ve Bakanlıktan taleplerimizi iletmek üzere Nevşehir’e davet ettik. Kendileri de bizleri kırmayarak davetimizi kabul etti. Önümüzdeki ay içerisinde kendilerini Nevşehir de ağırlayıp ilimiz sanayisi öncelikli olmak üzere bütün sorunlarımızı yerinde göstermeye ve çözüm önerilerimiz paylaşmaya çalışacağız. İşini gücünü bırakarak buralara gelen bütün Oda Borsa meclis üyelerimize ve değerli Milletvekillerimize tekrar teşekkür ediyorum” diyerek ziyaretin hayırlara vesile olması temennilerinde bulundu. Bakanlık makamında gerçekleşen ziyarette, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider, Nevşehir Ticaret Odası Başkanı M.Arif Parmaksız, Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, Ürgüp Ticaret Odası Başkanı Ahmet Aydın ve beraberindeki heyet, yeni görevinden dolayı Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’yi tebrik etti ve başarılar diledi. Nevşehir'in çevre ve şehircilik açısından geldiği noktanın konuşulduğu ziyarette, Oda ve Borsa Başkanları tarafından üyelerden gelen taleplere ilişkin Bakan Özhaseki’ye bilgiler aktarıldı. Nevşehir OSB hakkında bilgiler verilen ziyarette ayrıca, Nevşehir'in sorunları da masaya yatırıldı ve neler yapılabileceği konusu istişare edildi. Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ise, Nevşehir Ticaret Odası  Başkanı M.Arif Parmaksız, Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, Ürgüp Ticaret Odası Başkanı Ahmet Aydın ve beraberindeki heyetin ziyaretinden dolayı teşekkür etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bakan Özhaseki; "Nevşehir Milletvekillerimiz Murat Göktürk, Mustafa Açıkgöz, Ebubekir Gizligider ile Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası , Nevşehir Ticaret Borsası, Ürgüp Ticaret Odası Yönetim Kurulu ve üyeleriyle bir araya geldik. Tarihi, kültürel ve doğal güzellikleriyle ünlü Nevşehirimizin bölgesel anlamdaki kalkınma projeleri üzerine sohbet ettik. Oldukça samimi ve güzel bir buluşma oldu. Nevşehir heyetine teşekkür ediyorum" dedi. Ziyaret sonunda NTSO Başkanı M.Arif Parmaksız, NTB Başkanı İbrahim Salaş ve Ürgüp TSO Başkanı Ahmet AYDIN Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'ye günün anısına hediyelerini takdim ettiler.  Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ise, Nevşehir Ticaret Odası (NTSO) Başkanı M.Arif Parmaksız, Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, Ürgüp Ticaret Odası Başkanı Ahmet Aydın ve beraberindeki heyetin ziyaretinden dolayı memnuniyet duyduğu belirterek teşekkür etti.